Bestel een softwarelicentie voor Blits 

Wil je aan de slag met de software voor Blits, onze methode voor studievaardigheden en digitale geletterdheid? Bestel dan een licentie. We bieden software voor jou als leerkracht én voor je leerlingen.Digibordsoftware 

De digibordsoftware vormt de basis voor de lessen van Blits. Met de digibordsoftware heb je alle voorbeelden en bronnen bij de hand om expliciete directe instructie te geven aan je klas. Ook bespreek je de opdrachten zo eenvoudig en effectief na. Met deze licentie heb je toegang tot de digibordsoftware van de methode voor studievaardigheden én van de modules van digitale geletterdheid.


€ 3,05 per leerling per schooljaar


Leerlingsoftware 

Kinderen gebruiken de leerlingsoftware van Blits voor de herhalingslessen en voor toetsing. Ze kunnen op school of thuis inloggen om de opdrachten en toetsen te maken. De software is voorzien van een resultatenmonitor, zodat je als leerkracht de resultaten van je klas eenvoudig kunt bekijken. Met deze licentie hebben je leerlingen toegang tot de software van de methode voor studievaardigheden én van de modules van digitale geletterdheid.


€ 2,95 per leerling per schooljaar