Pre-order* een softwarelicentie voor Blits Digitale geletterdheid

Wil je aan de slag met de software voor Blits Digitale geletterdheid, onze modules voor mediawijsheid, computational thinking en ICT-basisvaardigheden? Bestel dan een licentie. We bieden software voor jou als leerkracht én voor je leerlingen.Digibordsoftware 

De digibordsoftware vormt de basis voor de lessen van Blits Digitale geletterdheid. Met de digibordsoftware heb je alle voorbeelden en bronnen bij de hand om expliciete directe instructie te geven aan je klas. Ook bespreek je de opdrachten zo eenvoudig en effectief na. 

* Deze licentie bevat de digibordsoftware voor de drie modules van digitale geletterdheid. Blits Mediawijsheid is vanaf november 2023 beschikbaar, de andere twee modules volgen in de loop van schooljaar 2023/2024.


€ 0,50 per leerling per schooljaar


Leerlingsoftware 

Kinderen gebruiken de leerlingsoftware van Blits Digitale geletterdheid voor de herhalingslessen. Ze kunnen op school of thuis inloggen om de opdrachten te maken. De software is voorzien van een resultatenmonitor, zodat je als leerkracht de resultaten eenvoudig kunt bekijken.

* Deze licentie bevat de leerlingsoftware voor de drie modules van digitale geletterdheid. Blits Mediawijsheid is vanaf november 2023 beschikbaar, de andere twee modules volgen in de loop van schooljaar 2023/2024. 


€ 0,50 per leerling per schooljaar