Inspiratiesessie Atlantis 

Hoe verbeter je de resultaten van je leerlingen met geïntegreerd leesonderwijs? Hoe ga je om met niveauverschillen in je (combinatie)groep? En hoe kun je het leesplezier in je groep vergroten? Tijdens onze inspiratiesessie vertellen we je er alles over! 

 

Tijdens deze digitale inspiratiesessie geven we je antwoord op de belangrijkste vragen over leesonderwijs. En natuurlijk laten we je ook zien hoe we de laatste ontwikkelingen op het gebied van leesonderwijs hebben verwerkt in onze methode Atlantis voor voortgezet lezen.

 

Ben jij erbij? 

De inspiratiesessie duurt ongeveer een uur. Deelname aan de sessie is gratis en vrijblijvend. Natuurlijk zijn ook je collega’s van harte welkom. Meld je individueel aan of volg de sessie samen met je team in één ruimte.

 

Je reserveert je digitale stoel heel eenvoudig via een van de onderstaande links. Na je aanmelding ontvang je per mail direct de link naar de Teams-sessie waarvoor je je hebt aangemeld. Bewaar deze mail goed en vergeet niet om de sessie te noteren in je agenda.

Donderdag 7 maart om 15:30 uur.

Maandag 25 maart om 15:30 uur.

Woensdag 17 april om 14:30 uur.