Wij houden van onderwijs!

Al 25 jaar lang delen wij die liefde door motiverend, uitdagend en effectief lesmateriaal te maken voor het basisonderwijs. Materiaal dat niet alleen wetenschappelijk onderbouwd is, maar ook nog eens uitgebreid is getest in de praktijk. En dat werkt!

25 jaar geleden…

…merkten twee ervaren leerkrachten dat er behoefte was aan vernieuwend lesmateriaal om nóg beter onderwijs te kunnen bieden. Daarom besloten ze om hun eigen uitgeverij te starten. En voilà, een eigenwijze nieuwkomer in de onderwijswereld was geboren!


Hoewel uitgeverij Delubas inmiddels volwassen is, zijn we nog steeds de pioniers van weleer. We blijven voortdurend op zoek naar manieren om het basisonderwijs te verbeteren. En net als in die begindagen doen we dat met een team dat zijn wortels heeft in het onderwijs.


Met onze aanpak hebben we inmiddels blijvende sporen nagelaten in het onderwijs. Van Blits tot Samenleesboeken; op veel scholen zijn ze niet meer weg te denken. En daar zijn we trots op!


De volgende 25 jaar…

…willen we er samen met jou voor zorgen dat Nederland zijn plaats aan de wereldtop op onderwijsgebied herovert. Laten we dus blijven samenwerken aan nóg beter onderwijs!

Waar wij in geloven

Met ons hele team zetten we ons elke dag in voor beter onderwijs. Daarbij gaan we steeds uit van de volgende uitgangspunten:

 

  1. Elk kind verdient uitdagend en motiverend lesmateriaal op zijn of haar eigen niveau. 
  2. Goed lesmateriaal sluit aan bij de nieuwste ontwikkelingen in het onderwijs, zowel uit de wetenschap als uit de praktijk.  
  3. Het kan altijd beter. Daarom onderzoeken we voortdurend nieuwe manieren om het onderwijs te verbeteren. 
  4. Leerkrachten hebben het druk. Daarom ontzorgen we hen met de beste materialen en ondersteuning. 

Waar kunnen we je mee helpen?