Kinderboeken

Samenleesboeken van Delubas zijn kinderboeken voor verschillende niveaus

Samenleesboeken 

één boek, één verhaal en twee leesniveaus voor groep 3 t/m 8

 

Met Samenleesboeken ontdekken kinderen al vroeg hoe leuk lezen kan zijn. De tekst in een Samenleesboek is geschreven op twee verschillende niveaus die elkaar steeds afwisselen. Een beginnende of zwakkere lezer leest zo heerlijk samen met een meer gevorderde lezer. Effectief én gezellig!

 

Lees meer over Samenleesboeken

Spannende leesboeken voor kinderen

Spannend!

voor zwakkere lezers in groep 5 t/m 8

 

Zwakkere lezers in de midden- en bovenbouw grijpen vaak mis bij het zoeken naar een leuk boek dat aansluit bij hun belevingswereld. Speciaal voor die kinderen zijn de Spannend!-boeken ontwikkeld. Dat zijn superspannende verhalen op een lager AVI-niveau, maar ze zijn absoluut niet kinderachtig!

 

Lees meer over Spannend!

Haas zijn stripprentenboeken voor kinderen

Haas

AVI-strips voor lezers in groep 2 t/m 3 

 

Met de stripprentenboeken van Haas maken kinderen op een leuke manier de overstap van voorlezen naar zelf lezen. Dankzij de stripachtige vormgeving met spreekwolkjes bieden de Haas-boeken een welkome afwisseling met de gangbare boekjes voor beginnende lezers.

 

Lees meer over Haas

Informatieve boeken voor kinderen op de basisschool

Skoop

voor zwakkere lezers in groep 5 t/m 8 

 

Skoop is een serie informatieve boeken over zeer uiteenlopende onderwerpen: van het oude Rome tot reddingsoperaties, en van het immuunsysteem tot zonnekracht. De boeken zijn zeer toegankelijk, ook voor kinderen die moeite hebben met lezen. Skoop is een mooie stap om zwakkere lezers (weer) aan het lezen te krijgen.

 

Lees meer over Skoop

Duik in de geschiedenis met de leesboeken voor kinderen van Terugblikken

Terugblikken

voor alle lezers van 6 t/m 12 jaar

 

De leesserie Terugblikken maakt de Nederlandse geschiedenis springlevend met spannende, boeiende en ontroerende verhalen. De serie sluit aan bij de Canon van Nederland: bij elk van de tien tijdvakken van de canon is er één prentenboek, en voor elk van de vijftig vensters is er één leesboek.

 

Lees meer over Terugblikken