Methodes

Atlantis

Voortgezet lezen | groep 4 t/m 8

 

Technisch en begrijpend lezen worden in Nederland vaak los van elkaar onderwezen. Zo zonde! Daarom draait in Atlantis alles om de inhoud van de tekst én om leesplezier. Dat maakt lezen leuker, met alle voordelen van dien.  

 

Meer over Atlantis Lezen

Blits

Studievaardigheden & Digitale geletterdheid | groep 5 t/m 8

 

Hoe weet je of (digitale) informatie betrouwbaar is? Hoe vat je informatie samen? En hoe plan je je huiswerk? Met de methode Blits leg je een stevige basis voor goede studievaardigheden en met de aanvullende modules raak je digitaal geletterd. Daar profiteren kinderen hun hele leven van!

 

Meer over Blits

Blits Digitale geletterdheid

Mediawijsheid, Computational thinking & ICT-basisvaardigheden | groep 5 t/m 8

 

Met de modules van Blits Digitale geletterdheid werken kinderen aan het verbeteren van hun digitale vaardigheden. Er zijn drie keuzemodules: Blits MediawijsheidBlits Computational thinking en Blits ICT-basisvaardigheden.


Meer over Blits Digitale geletterdheid

Uit de Kunst

Tekenen en handvaardigheid | groep 1 t/m 8

 

Iedereen is creatief, als je die creativiteit maar stimuleert. Met de kant-en-klare digitale lessen van Uit de Kunst voor tekenen en handvaardigheid train je al op jonge leeftijd het creatieve brein van je leerlingen. Dat komt ze later in elke studie en in elk beroep van pas.

 

Meer over Uit de Kunst