Inspiratiesessie Blits 

Kinderen die nu opgroeien, kunnen niet zonder sterke studievaardigheden en digitale skills. Maar hoe leer je die op een effectieve manier aan? En wanneer start je ermee? We vertellen je het tijdens onze inspiratiesessie.  

 

Tijdens de digitale inspiratiesessie lichten we toe waarom wij studievaardigheden en digitale geletterdheid net zo belangrijk vinden als de basisvakken op school. Ook laten we je zien hoe we de laatste inzichten over goed onderwijs hebben verwerkt in onze methode Blits. En natuurlijk is er volop ruimte voor je vragen!  

 

Ben jij erbij? 

De inspiratiesessie duurt ongeveer een uur. Deelname aan de sessie is gratis en vrijblijvend. Natuurlijk zijn ook je collega’s van harte welkom. Meld je individueel aan of volg de sessie samen met je team in één ruimte.

 

Je reserveert je digitale stoel heel eenvoudig via een van de onderstaande links. Na je aanmelding ontvang je per mail direct de link naar de Teams-sessie waarvoor je je hebt aangemeld. Bewaar deze mail goed en vergeet niet om de sessie te noteren in je agenda.


Dinsdag 30 januari om 15:30 uur

Woensdag 28 februari om 14:00 uur