Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden voor particulieren Uitgeverij Delubas

Deze voorwaarden zijn van toepassing zowel op alle offertes als op gesloten overeenkomsten.

 

Prijzen

Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw.

 

Levertijden

1. Na ontvangst van de betaling worden de bestelde materialen zo spoedig mogelijk toegezonden. Dit gebeurt uiterlijk binnen 30 dagen.

 

2. Materialen die in herdruk of nog niet verschenen zijn, worden zo spoedig mogelijk na het verschijnen daarvan toegestuurd (uiterlijk binnen 30 dagen na verschijning). Bij dergelijke materialen staat op onze website altijd vermeld dat het materiaal in herdruk is c.q. dat het materiaal nog niet verschenen is, met een indicatie wanneer het materiaal zal verschijnen. In deze gevallen is de maximum levertijd van 30 dagen na betaling niet van toepassing.

 

Verzendkosten

3. Bestellingen met inclusief btw een nettowaarde van ten minste € 75,- worden zonder verzendkosten geleverd. Voor bestellingen tot € 75,- wordt € 5,95 aan verzend- en administratiekosten in rekening gebracht.

 

4. Voor bestellingen buiten Nederland worden meerkosten voor verzending in rekening gebracht. De hoogte van deze kosten zijn afhankelijk van het land waarheen verzonden moet worden.

 

Betalingen

5. In de webshop kun je betalen met iDeal of Bancontact.

 

Ontbrekende of beschadigde materialen

6. Je dient geleverde materialen direct bij aflevering en voordat het materiaal in gebruik wordt genomen te controleren. Indien bij een aflevering goederen ontbreken of beschadigd zijn, dien je de zending te weigeren of binnen 48 uur na ontvangst aan ons door te geven welke materialen zijn beschadigd of ontbreken. Ons telefoonnummer en mailadres vind je onder aan deze pagina. We lossen het probleem in onderling overleg met je op.

 

Zichtzendingen en voorbeeldmaterialen

7. Zichtzendingen worden niet aan particulieren geleverd. Particulieren worden verwezen naar de inkijkexemplaren van ons materiaal op onze website.

 

Herroepingsrecht

8. Niet tevreden over je aankoop? Laat ons binnen 30 dagen na ontvangst van de materialen weten dat je de koop ongedaan wilt maken. Je kunt dit doen door ons een mail te sturen met je gegevens en de gegevens van je bestelling of ons te bellen.

 

9. Je dient de bestelde materialen terug te sturen binnen 30 dagen nadat je ons op de hoogte hebt gesteld van de ontbinding van de koopovereenkomst. Voeg de pakbon of een kopie hiervan toe aan de stevig verpakte doos. Stuur de materialen terug aan ons retouradres:


 Uitgeverij Delubas

T.a.v. afdeling retouren

Thomas Edisonweg 27

5151 DH Drunen

 

10. Na ontvangst van de onbeschadigde en ongebruikte materialen ontvang je van ons het door jou betaalde bedrag retour. Vermeld bij het terugsturen daarom altijd je IBAN en de precieze

tenaamstelling daarvan. De retourkosten zijn voor rekening van de koper.

 

11. Heb je een deel van de ontvangen materialen teruggestuurd? Dan betalen we het door jou betaalde bedrag voor die materialen retour. De verzendkosten betalen we in dat geval niet terug.

 

Digitale materialen

12. Onze digitale materialen zijn niet beschikbaar voor particulieren. Voor eventuele uitzonderingen kun je telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

 

Tot slot

13. Op al onze overeenkomsten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

 

14. Alle geschillen die tussen partijen ontstaan, zullen bij uitsluiting berecht worden door de in Nederland bevoegde rechter binnen wiens rechtsgebied onze vestigingsplaats is gelegen.

 

15. Klachten over je aankoop via onze website kun je ook altijd indienen bij het Europese online platform voor geschilbeslechting. Daar kunnen consumenten, ook vanuit het buitenland, in

hun eigen taal klachten indienen.

 

Oktober 2022

 

Uitgeverij Delubas

T (0416) 380 482

M info@delubas.nl