Prikkel de creativiteit van kinderen bij beeldende vorming in het basisonderwijs
Uit de Kunst: tekenen en handvaardigheid
We ♥ expressie

Kunst kan je aan het denken zetten, verrassen, aan het lachen maken en vragen oproepen. Door naar kunst te kijken, erover na te denken en zelf kunst te maken, verruimen kinderen hun blik. Wakker daarom het creatieve vuur aan in je leerlingen met Uit de Kunst voor tekenen en handvaardigheid!

Kunstwerk gemaakt tijdens een les tekenen en handvaardigheid van de methode Uit de KunstMaterialen vóór en tijdens de les

Voor het geven van lessen tekenen en handvaardigheid met Uit de Kunst heb je niet veel nodig: een digibord en een internetverbinding. Alle andere benodigdheden voor onze lessen expressieonderwijs vind je in de software: je planning, je leerlijn, uitgewerkte instructies, het lesaanbod, afbeeldingen, filmpjes en nog veel meer. 

 

Materialen en gereedschappen 

Natuurlijk hebben de kinderen voor de creatieve lessen Uit de Kunst aanvullende materialen nodig. Maar ook daarbij houden we het zo eenvoudig mogelijk. In de lessen van Uit de Kunst werk je namelijk met materialen die goed beschikbaar zijn.

 

Bij het voorbereiden van je les zie je in één oogopslag in de software wat je voor die les nodig hebt. En dankzij de handige materialenlijst van Uit de Kunst kom je daarbij nooit voor verrassingen te staan. Daarmee houd je je materialen en gereedschappen namelijk eenvoudig up-to-date.


Bekijk de materialenlijst van Uit de Kunst


Hoe kunnen we je helpen?